Solstollarna

Veckans tävling – Ännu en DVD-låt

* Beställ solstolletröjor här *

Skulle vi ta med alla låtar som ni mailar till mig om att ni vill ha med, hade det blivit en väldigt lång DVD med sådär en 500 låtar. Visserligen har ingen frågat efter Vi äter både feta och spinkiga (hyenornas låt) eller Vid en frusen älv (vargens visa). Faktiskt ganska fina båda två.

Någon hade faktiskt rätt i går, alltså angående vilket låt det gällde. Här följer en ny gissningslek.

Bilden är tagen när vi är på turné i Dalarna vilket inte alls har med saken att göra. Den här frågan är väldigt svår, för att inte säga på gränsen till omöjlig. Så då passar det väl bra att dra i gång veckans tävling igen. (Som ni då förstår, är det inte ”Öppna din dörr för världen” jag tänker på, det hade ju varit ganska lätt.)

Frågan lyder alltså: Någonting på den här bilden associerar till en låt som är med på nästa DVD Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar. Svarar gör du som vanligt här, och ditt svar vill vi ha senast lördagen 28 juli.

För att göra det lite lättare för er, får ni tre gissningar.

Och vinnaren – om det blir någon – får dra på sig en solstolletröja.

Ola

5 kommentarer

  1. Detta verkar klurigt…Hade det varit i Stockholm så kunde det varit låten ”Aporna på Skansen” 🙂

    Nej, det blir till att gnugga geniknölarna lite till.

  2. Klicka på mitt namn o skriv på namninsamlingen för att få SVT att ge ut serierna i sin helhet på dvd! 😀

  3. Ja du Ola; här sticker du ut hakan! Och vore jag inte ett jättefan utan någon som inte uppskattar er hade denne person föreslagit” Slocknade stjärnor”. Kom ihåg att det var inte jag som sa det utan en otrevlig person jag känner. Jag kommer att gissa på tre helt andra låtar och hoppas att jag har rätt på mina outsidertips!

Kommentarer är stängda.