Solstollarna

Veckans tävling avgjord. ”Ulla-Bella” vann!

Ja, Ulla-Bella vann veckans tävling. Nästan i alla fall. För vad sägs om följande bild på vinnaren, Patrik Eriksson från Västerhaninge, som vinner CD:n ”En och annan sång” med Dunsö Kapell.

Så här skriver Patrik: ”Här är mitt bidrag till veckans fråga. De som sitter och tittar på inspelningen är från vänster: Mr. Ström, Paul Glaser, Catarina Andersson (Annika), Britt Dahlén och sedan gissar jag på att den sista är Lena Philipsson. Den där afrikanska busken på huvudet, som Tullaren kallade det, är väl hon tämligen ensam om.”

Alla fem rätt! Mycket bra. Många svarade fel på Lena Philipsson, och det är klart, det är ju 20 år sen. Så här såg vi ut då.

Paul och Catarina var dansare och Paul var ju dessutom koreograf. Och Catarina spelade ju även dotter till Gösta & Hjördis och hette då Annika.

Så här ser jag ut idag. Nej, det gör jag verkligen inte! Alla förstår att jag har ålderssminkat mig som det kallas på fackspråk, för att anpassa mig till den uniformsjacka som jag en gång i tiden bar i Toffelhjältarna. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Och så här gick dragningen till, med uniformsjacka och allt.

I morgon är det dags för en ny tävling. Om jag blir klar med deklarationen vill säga. Och på tisdag släpps biljetterna till konserten den 17 juni.

Ola

En kommentar

  1. Skulle vilja skriva någonting men vet inte riktigt vad, nöjer mig med att rekommendera Karin Boyes dikt ”Valborgsnatt”, den kan man njuta av när som helst på året.

Kommentarer är stängda.