Solstollarna

Veckans tävling + rusiga damer

* Biljetter till konserten 17 juni på Victoria släpps tisdag 8 maj *

Här sitter jag på Margaretapaviljongen och njuter i högsommarvärmen. Jag tog nämligen med mig såväl deklaration som kåseri ut och det gick som en dans i den här underbara miljön.

Det är mycket roligare att deklarera när solen smeker ens lekamen. (Foto: Marie-Louise Palmqvist, en förtjusande dam som satt vid bordet intill.)

Kåseriet blev jag inte riktigt klar med, utan håller på med just nu. Och då tänkte jag att ni kunde få vara med, att veckans tävling kunde handla om mitt kåseri. Just vad det handlar om. Det kan ju inte ni veta, men ni kan ju gissa (konstig tävling, eller hur?). Den som kommer närmast vinner CD:n ”Än finns det sånger att sjunga”.

Fråga: Mitt kåseri den här veckan heter ”Bland råttor och tvestjärtar”. Använd nu er fantasi, och försök lista ut vad det handlar om. Inte exakt naturligtvis, men i stora drag. Skriv en eller två meningar, det räcker. Ex: Det handlar om när du såg en råtta och en tvestjärt brottas i Oslo (helt fel).

Svarar gör du som vanligt på kontaktsidan och ditt svar vill vi ha senast söndagen den 6 maj.

I dag har tjejerna sprungit ”Vårruset” i Malmö. Så här såg det ut några timmar innan start.

Tur med vädret får man väl säga att dom hade, tjejerna som skulle springa vårruset.

Nej, nu måste jag ta itu med kåseriet. Självklart kommer ni att få läsa det här på sidan, men först måste ni gissa vad det rör sig om. Hm, ”Bland råttor och tvestjärtar, kan det va…”

Ola

En kommentar

  1. ”Bland råttor och tvestjärtar”, det låter som en rubrik till ett avsnitt ur ”Mitt i naturen” =), eller också kan det handla om en kursträff…

Kommentarer är stängda.