Solstollarna

Veckans vinnare + lite om konserten

I dag satte jag och Pierre på Victoriateatern upp lite fler affischer i några av teaterns montrar som vetter ut mot gågatan.

Så nu sitter hon där, Ulla-Bella, och tar emot beställningar till konserten i sin telefon. Vill du ha en biljett, är det bara att titta in på hemsidan i morgon (tisdag). Senast klockan 12 kommer Thor-Björn att lägga ut formuläret du ska fylla i för att få en plats.

Du som har förhandsbokat är garanterad en biljett, och du som har bokat en VIP-biljett kommer att få sitta vid något av de bästa borden. Men vi kommer inte att ha några särskilda VIP-biljetter, Victoriateatern är så pass intim att man i stort sett ser lika bra överallt.

Många har mejlat och velat köpa affischerna vi satt upp. Tyvärr har vi ytterst få kvar, men vi kommer att sälja några av dem under konserten. Så det gäller att hålla sig framme. Någon tyckte att vi borde ha någon form av auktion, men jag vet inte riktigt. Men om någon vill lägga ett bud på en signerad affisch så varsågod.

Det var verkligen inte många som deltog i tävlingen förra veckan. Och det förstår jag. Hur ska ni kunna veta vad mitt kåseri ”Bland råttor och tvestjärtar” handlar om. Närmast sanningen kom Irene Andersson. Grattis! När kåseriet publicerats i Malmö Magasinet kommer jag att lägga ut det här på sidan.

Så här gick det till när jag iförd kavaj med axelklaffar berättade vem som vann.

I morgon blir det en mer normal tävling. Och när det gäller konserten, även om ni inte tänkt gå, tycker jag ni kan titta in i rutan där man beställer och se när jag berättar vad ni går miste om.

Ola

2 kommentarer

  1. är det bara den 17e juni man komer kunna se er i malmö?eller kommer man kunna se mer av er under sommaren??stockholm kanke???

Kommentarer är stängda.