Solstollarna

Veckotävlingen avgjord. Biljetter kvar lördag.

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

I stort sett är nu båda söndagsföreställningarna slutsålda. Det finns enstaka biljetter kvar och det kan ju komma återbud, så än finns chansen.

Men till lördagskonserten finns det gott om platser, bra sådana dessutom, så vill du se konserten och det inte spelar någon roll vilken dag, så välj lördag.

Visst syns det väl tydligt vem som är vem! Att det är Ola som är Coz och Per som är Moz. Det var ju just vad vi frågade efter i veckotävlingen. (Foto: Bo Mårtensson.)

I dag har vi haft dragning, och vi gratulerar Johan Rönn från Kristianstad. En synnerligen värdig vinnare får man väl säga, eftersom Johan beställt plats till alla våra tre konserter.

Men som ni förstår, sitter Johan ganska ensam i salongen under lördagen. Än så länge i alla fall. Som extrapris, Johan, kan du få välja exakt var du vill sitta. I salongen alltså. På scenen är det fullbokat.

Och så här gick dragningen till.

Ola drar vinnaren i veckotävlingen och ni får också se hur Thor-Björns kamera ser ut, en kamera som kanske filmar just dig under konserten.

Ola

9 kommentarer

 1. Det var säkert Pers omtalade spiror som avslöjade honom …

 2. Grattis Johan. Räkna med att jag tänker pumpa dig på information om konserten när vi möts på söndag middag innan konserten klockan 14:00. Jag vill veta allt. 🙂
  // Patrik

 3. Taggade är väl att ta i i underkant. Jag funderade på att införskaffa en kam och börja plocka den för varje dag som var kvar till den 17:e, men jag lät bli.
  Det ska bli riktigt roligt att få gå och se Solstollarna på riktigt. Jag mötte visserligen Ola & Per på NK i Stockholm när de signerade boken Ulla-Bella min sekreterare, men det var en helt annan sak.

  Så här i efterhand vill jag offentligt be Per om ursäkt för att jag inte ägnade honom lika stor uppmärksamhet som Ola, men på den tiden var det bara Ulla-Bella som gällde. Det är först på senare år som jag kommit att uppskatta allt det andra.
  Kan du förlåta mig, Per?

 4. grattis johan, hade dock gärna vunnit själv då man inte kan närvara på någon av spelningarna… :(. men grattis å ha de kul på spelningen.

  MVH/Henke

Kommentarer är stängda.