Solstollarna

Vi försöker väl samla hop gänget!

Är äntligen hemma efter en lång dag på vårdcentraler, jourläkarcentraler och akutröntgenavdelningar. Allt verkar som tur är vara bra med mitt barn.

Jag vet att sjukvården går på knä, att man saknar resurser och att alla jobbar alldeles för mycket och får för lite betalt (nja, inte alla kanske). Har all förståelse för detta. Men varför är det så att man får en tid och så stämmer den inte? Och det är ju inte så som med tågtider att det stämmer för det mesta men inte ibland. När det gäller en tid man får till en vårdcentral stämmer den aldrig.

Fortfarande med full förståelse för bristande resurser, kan man ändå inte låta bli att luras? Säg i stället ”du kan väl dyka upp vid tiosnåret men var beredd på att du inte kommer in förrän kvart över två”. Då kan man ju ta med en bok eller som i mitt fall åtminstone stoppa ner ett par läsglasögon i fickan så man kan ögna genom Café eller Cosmopolitan (Tänk att det är sånt dom sitter och läser i stället för att hålla tiden.)

När det gäller Veckans tävling har ju många undrat över texten med hunden. Ni har ju helt rätt att en sådan strof finns inte med på skivan. Men originalversionen i TV:n är exakt så.

Det verkar som om de flesta som hört av sig angående vad som ska finnas med på vår nya DVD, är rörande överens om att vi ska göra en liveföreställning. Det är väl bara att göra som Blues Brothers, samla ihop gänget och köra igång.

Mora, Ola, Håkan Per och Carina läser en recension.

Vad har nu Håkan Nyberg för nummer? Och Mora? Och Carina? Fast… jag kan ju inte gärna ringa så här dags, jag får maila i stället. Jag skriver rakt på sak, jag börjar med Martyna:

”Hej Martyna, vad säger du om att vara med och sjunga en låt på nästa DVD. Vi tänkte köra en liveföreställning med publik, kanske på Victoria i Malmö, och då måste ju naturligtvis du vara med. Som vanligt är det inga pengar inblandade, men vad gör man inte för att glädja sina medmänniskor… Hälsningar Ola & Per.”

Skickar väl i väg det så får vi se hur det går.

Ola

5 kommentarer

 1. Åh vad kul! Hoppas det går bra! Jag och några kompisar kommer garaneterat att dyka upp om dt blir av!

  MVh Marcus

 2. Ush, sitta på sjukhus är aldrig kul, hoppas Jonatan mår bättre i alla fall. Här kommer en stor kram till honom från mig.

  Vad roligt att nåt kanske är på g… Nu blev jag riktigt glad.

 3. Bra tankt Bra isiativ !!!!!!
  Jag kommer hoppas att nu blir av da..
  Lycka Till !!

 4. Jag har nog en ovanlig tur för när jag väl måste till vårdcentralen eller sjukhuset så brukar jag komma in när jag ska, förutom hos tandläkaren då men det har jag förståelse för, kan nog hända att den som ska in efter mig också får vänta en stund…

 5. Hej…. jag ha precis kollat eran första dvd som är ute nu… serierna man kom ihåg från sin barndom var cozmoz, toffelhjältarna o solstollarna vilket fick en att inse att 80talet hadde sin ljusa stunder med bra barnprogram för den tiden än man jämför idag….

  att denna idé med att samla ihop gänget kom jag också o fundera på inna jag läste det ni skrev på hemsidan.. det är verkligen en bra idé o jag hoppas det gå vägen…. o att sen detta framträdande kommer ut på DVD isåfall för oss stackare som inte kan komma o ta del av föreställningen..

  musiken som var med i b.la. solstollarna tycker jag med att det inte fick den uppskattning som det var värt o då är det musiken som Ola o Per spela…. varför inte släppa ut musiken på ett eller två cd skivor ??

  tack för mig

Kommentarer är stängda.