Solstollarna

Vilken konstig melodifestival!

Ja, det var en ovanligt märklig melodifestival. Inte en enda av deltagarna har varit med i våra program. Jag försökte komma på någon annan typ av anknytning, och då hittade jag följande:

Måns Zelmerlöw som gick vidare till Globen spelar ju Danny i Nöjesteaterns uppsättning av Grease här i Malmö. Sandy spelas av Nina Pressing som är en av Sveriges främsta musikalartister. Att många inte känner igen hennes namn beror säkert på att hon allt som oftast arbetar utomlands.

När Nina var 13 år sökte hon som statist till Solstollarna. Vi var egentligen på jakt efter killar eller något äldre tjejer, därför var hon aldrig aktuell. Dumt nog. Hon var fantastiskt duktig redan då.

Nina Pressing, nummer 1015 av de som sökte som statist till Solstollarna. Egentligen var hon alldeles för duktig. Hon borde varit med som artist i stället.

Dessutom kände jag Ninas föräldrar. Och gör fortfarande. Det är pappa Robert som gjort omslaget till min kåseribok ”Jag har sålt min kropp”. Den går fortfarande att beställa i vår webbutik, men vi har inte särskilt många ex kvar. Så är du intresserad så…

Det är Ninas pappa Robert som gjort omslaget till min kåserisamling.

Snart går tiden ut såväl för vår veckotävling som vår extratävling om Eva & Tony. Nej, det var inte Eva Remaeus från ”Fem myror” som någon trodde.

Ola

En kommentar

Kommentarer är stängda.