Solstollarna

Vinn vår nya DVD

I morgon, måndag, har du chansen att vara med i utlottningen av vår nya DVD ”Solstollar och Toffelhjältar”, som släpps i veckan.

I dag råkade jag av misstag titta mig i spegeln, i profil dessutom, och tvingade mig genast ut på en promenad runt Pildammsparken. Jag mötte en del joggande damer och log lite uppmuntrande, man vet ju själv hur jobbigt det kan va’ sista kilometern. Men inte en enda log tillbaka. Tvärtom, alla såg utomordentligt sura ut. Jag tänkte att det är kanske alla usla TV-program som får folk att tappa humöret. Annat var det på 80-talet, när vi höll på, då gick alla omkring med ett leende på läpparna.

Annars har jag mest suttit framför datorn och njutit av alla mail ni skickat. En del av er har redan hunnit med att berätta lite 80-talsminnen, och vi tänkte lägga ut några av dessa på hemsidan senare i veckan. Så fortsätt att maila!

Missa nu inte chansen att vinna en DVD. Jag tror jag stoppar ner ett litet julkort från 80-talet på Per och mig i påsen också.

Och ses vi i parken får du gärna se lite gladare ut. Jag kommer inte alls att misstänka att du stöter på mig. Inte efter vad jag såg i spegeln i morse.

Ola

2 kommentarer

 1. Per och Ola!
  För några år sedan framträdde ni på Södervångskolan i Vellinge!
  Med bla. en text om ÄNGLASPEL var finns texten melodin mm idag.
  Min hustru Ulla vill så gärna höra den igen!
  MVH
  Göran Holm
  Borgmästare av Vellin

 2. Vilken NOSTALGI-tripp att komma hit. Är 77:a och växte upp med era program Toffelhjältarna och Solstollarna. Det var sannerligen bra tv-program, idag är det mest skit på teven 😉
  Lycka till och ha det gott. Kommer titta in här fler ggr var så säker.
  /Anna K i Lund

Kommentarer är stängda.