Solstollarna

Grattis Björn! Ny tävling i morgon

Vinnaren av DVD:n och julkortet från 1987, samma år som ”Solstollarna med Ulla-Bella” sändes, blev ingen mindre än Björn Magnusson från Rödeby. Han liksom många andra hade svarat rätt på frågan i vilken TV-serie André Gjörling innehade rollen som ”Hilding”, och det var ju i ”Gammalt och Nytt”.

Vill ni se hur den spännande dragningen gick till, då Ulla-Bella under överinseende av myndigheterna tog sig an uppgiften, så klicka på filmen här under.

Nu har vår sida varit öppen en vecka, och vi har redan fått alldeles för mycket betalt för all den tid det faktiskt tar att skriva texter, leta bilder etc., nämligen i form av era mail. Allt ni berättar, allt ni frågar efter och alla snälla saker ni skriver.

Det allra roligaste är kanske att ni intresserar er så mycket för vår musik, det är väl det som ligger oss själva varmast om hjärtat.

Plötsligt damp det ner ett mail från en tjej som kallar sig Glamourprinsessan (Karolina Lassbo). Lustigt nog var det just hennes blogg av alla som jag hade besökt för att över huvud taget få en uppfattning om vad en blogg var för något.

Vilken tjej! Jag älskar människor som inte går att placera i fack, som inte är förutsägbara. Säkert har många av er redan besökt sidan, annars kräver jag att ni slutar läsa här och tittar in till glamourprinsessans dagbok i stället. Och då inte bara för att hon berättar om oss.

Missa nu inte tävlingen i morgon. Ska leta i garderoben efter något lämpligt pris. En DVD och en T-shirt kanske. Får se vad jag hittar.

Ola

För att föreviga det historiska ögonblicket, lånade Thor-Björn Gösta och Hjördis gamla dubbel-8-kamera som de införskaffade till sin första Mallorcaresa. Tyvärr glömde Gösta putsa objektivet, därav kvalitén.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.