Solstollarna

Grattis Henrik! Spana in alla våra tröjor.

Vi gratulerar Henrik Andersson från Linköping som blev veckans vinnare av vår DVD ”Solstollar och Toffelhjältar” samt CD:n ”Än finns det sånger att sjunga”.

Den här gången var det Göstas tur att hålla i dragningen. Vill ni se hur det gick till, klicka på filmen här nedanför. Ny tävling i morgon. Chansen att vinna är stor. Vi får bara in cirka 50 rätta svar i veckan.

Vill ni titta på alla de T-shirts vi använt i våra program, och som många av er köpt när vi spelat i folkparkerna, gå in på Blandat och välj T-shirts. Jag kan ju berätta att om någon har en oanvänd Cozmoz-tröja, så var rädd om den. Jag äger ingen själv, utan var tvungen att låna en av Bo (Skumberg). Så fort vi hinner kommer vi att trycka upp tröjor till försäljning.

I dag har jag under överinseende av Thor-Björn köpt en ny dator, en bärbar HP. Den är så oerhört snygg på utsidan att jag knappt vill öppna den. Det följde med en liten putsduk och det behövs, så fort man petar på den uppträder det genast ett litet irriterande fingeravtryck.

Thor-Björn försöker febrilt sätta mig in i PC:ns hemligheter (jag är ju f.d. Mac-användare), men hans fingrar dansar som små ryska balettdansöser över tangentbordet, det finns inte en chans att hänga med.

Finns det ingen dam som kan bjuda mig på lite intressanta PC-tips i lugnt foxtrot-tempo?

Ola

Gösta tillsammans med Jonathan som drog vinnaren i veckans tävling: Henrik Andersson från Linköping. (Foto: Thor-Björn Bergman)