Solstollarna

Veckans dragning + Allsvensk premiär.

I dag var det allsvensk premiär för Malmös del. Malmö FF tog emot GAIS på stadion.

Det verkar som om de flesta tagit sig till matchen på cykel.

Inte på stadion, men väl i studion tog även Thor-Björn och jag emot en gäst som hjälpte till med veckans dragning. Det var Shalini som varit med i Thightoner, vår första ”riktiga” reklamfilm.

Shalini och jag talar om innekatter och djurrättsfrågor. Shalini är nämligen jurist och försöker bland annat se till att kommunerna följer de lagar som finns angående hur vi behandlar våra djur.

Veckans tävling gällde ju vem som skrivit sagan om den lilla sjöjungfrun, en fråga som alla som deltagit i tävlingen visste svaret på. Vann gjorde André Engdahl, Hässleholm. Så här skriver André: ”Jag tror att det rätta svaret är Hans Christian Andersen. Hoppas att jag vinner för era TV-shops reklamer var helt hundra! Kommer ihåg att ni gjorde en reklam för en grill bland annat…”

Och André, du vinner en DVD där vi lagt på inte bara Thightoner, utan även TV-grillen som du talar om. Huruvida alla håller med om att dessa reklamfilmer ”var helt hundra”, kan säkert diskuteras. Och här kan ni se hur dragningen gick till.

Shalini drar vinnaren i veckans tävling, men talar även om djurrättsfrågor. Dessutom får vi se lite ur TV-shop-reklamen om Thightoner, där Hjördis tjuvtittar på karlarna i omklädningsrummet.

Så här såg det ut från min balkong strax innan slutsignalen gick i matchen som slutade 1-0 till Malmö FF. Samma lyckliga slut för oss malmöbor som i Disneyversionen av ”Den lilla sjöjungfrun”. Så lyckligt slutar dock inte H.C. Andersens Eventyr (som han kallade sina sagor) om ”Den lille Havfrue” från 1837, tvärtom, det är en mycket sorglig historia. Men vacker.

I morgon är det dags för en ny tävling. Då kan ni vinna Thor-Björns bok. Och glöm inte att maila in ert eventuella intresse för vår livekonsert den 17 juni. Det kommer säkert att bli roligt, i alla fall för alla som växte upp på 80-talet. Arbetsnamnet just nu är ”Återupplev ditt 80-tal med hjälp av Solstollarna”.

Ola

En kommentar

  1. Nu blir jag misstänksam här, är riktigt säker på att jag svarade rätt på förra spamkontrollsfrågan, men jag fick än en gång svaret att det var fel… Hm… så dålig på matte är jag väl inte? Nåja, jag skulle bara skriva att jag tittar på dragningen när jag har sovit ut för annars somnar jag snart över tangentbordet, dansträningen tar på krafterna.

Kommentarer är stängda.