Solstollarna

Vinnare i veckotävlingen + ny tävling

I dag hade vi besök av Jenny Bergqvist som hjälpte till att dra veckans vinnare. Jenny kommer tillbaka i morgon för att även hjälpa till att hitta en vinnare i vår lilla extratävling, den som gällde varför Per satt lutad mot en vägg i Falun.

Men det är ju också dags för en ny tävling. Har du vår DVD Solstollar och Toffelhjältar är det väldigt lätt, annars har du i alla fall 20 procents chans att gissa rätt. Frågan gäller vårt oerhört fåniga dansband Bertils & Bertils.

Bertils & Bertils dansorkester. Detta julkort skickade vi till André Gjörling 1987. Var och en har skrivit sin autograf, och frågan i veckotävlingen lyder som följer:

Fråga: Vem av oss kallades Glae-Bertil (skånska för glade-Bertil)? Var det, från vänster i bild: Håkan, Per, Mora, Ola eller Thomas? Svarar gör du som vanligt på kontaktsidan, och ditt svar vill vi ha senast söndagen 8 april. Denna vecka vinner du CD:n Än finns det sånger att sjunga.

På denna CD sjunger nämligen Jenny som hjälpte oss att dra veckans vinnare, Elisabeth Hamberg från Västerås (Grattis!) som svarat följande: ”Jag tror att svaret på veckans tävlingsfråga är att triangeldramat utspelade sig då ni studerade Musikvetenskap i Lund 1970!”

Alldeles riktigt. Och så här gick det till när Jenny drog veckans vinnare.

Jenny, en av Ministollarna, drar veckans vinnare. Dessutom sjunger hon några rader ur ”Änglaspel”.

Så här glad såg Jenny ut när hon besökte vår inspelningsstudio i dag. Bilden togs ju naturligtvis av Thor-Björn Bergman, och just denna dag gjorde radio Kristianstad en intervju med honom med anledning av hans kommande roman Ängeln vid Hovs Hallar. Gå in på Thor-Björns hemsida och lyssna på intervjun.

Ola

2 kommentarer

  1. Nu är det aprilväder ute, sol, regn och hagel om vart annat… men jag måste ut och handla i alla fall, fast jag hellre vill titta på dragningen, men det får vänta.

  2. Kanske ett klipp på Youtube kan öka chansen ytterligare för oss som inte har sett dvdn =) det finns en intervju med bandet där åtminstone.

Kommentarer är stängda.