Solstollarna

Ännu en chans att vinna DVD:n

Även den här veckan har du chansen att vinna vår DVD ”Solstollar och Toffelhjältar”. Fast den här gången blir det en något klurigare fråga. Men naturligtvis finns svaret att hitta på hemsidan.

Fråga: I vilken TV-serie sjöng vi ”Nånstans vid Stureplan”, en låt som minsann låg en hel vecka på svensktoppen. På en hedrande 9:e plats dessutom.

Svaret vill vi ha senast lördagen den 2 december. Skicka det från kontaktsidan.

På tal om svensktoppen så låg även Ulla-Bella rap där. Och Killsnack med Anna Book. Exakt när detta hände vet jag inte, men det går förstås att ta reda på. Det finns nämligen människor som vet allt om oss. Jag vet inte om ni lyssnar på Melodikrysset med Anders Eldeman. En synnerligen sympatisk människa.

Vi träffade Anders på Odenplan i Stockholm en gång. Han visste mer om oss än vi själva visste. När mamma levde ringde hon och jag alltid till varandra på lördagarna för att se om vi klarat melodikrysset. Mamma hade lite svårt när det gällde hiphop och punk, men annars var hon en hejare på musik. Nu har jag ingen att ringa till, så nu klarar jag det nästan aldrig.

Allt detta har jag skrivit på min nya bärbara dator på Aurahallen i Malmö där Jonathan tränar badminton och det tog en himla tid, för knapparna sitter lite annorlunda jämfört med min gamla Mac. Eftersom datorn har inbyggd kamera tog jag en bild på mig själv som jag tänkte ni skulle få se. Men jag vill inte förstöra er kväll, så jag kastade den i papperskorgen.

Lycka till i tävlingen. Självklart skickar jag med något extra förutom DVD:n. Ett klistermärke kanske. Får se vad jag hittar.

Ola

En kommentar

  1. Hejsan Ola & Per!
    Har just sett “Solstollar och Toffelhjältar“, sån underbar nostalgitripp och fantastiskt kul att se gamla favoriter igen. 🙂
    Kan rekomendera denna underbara DVD till alla som sett eller vill se delar av bra TV för familj och barn.
    Hoppas ni får möjlighet att göra TV igen, ni behövs!

Kommentarer är stängda.