Solstollarna

Eva & Tony i ny veckotävling!

Ja, då var det dags för ännu en spännande veckotävling. Och även denna gång vinner du CD:n ”Än finns det sånger att sjunga”.

Eva & Tony har du säkert hört talas om, de utgör ju ett av de hetaste paren i världen just nu. Jag tänker förstås på Eva Longoria och Tony Parker, Eva från Desperate Housewives och Tony, NBA-stjärnan. Och kan ni tänka er, jag fick faktiskt ett julkort från Eva och Tony. Titta här bara.

Ja, nog är kortet från Eva & Tony alltid, för även vi här i Sverige har ett känt par som heter så. Ja, den ena är väl en aning kändare än den andra. Men ändå. Jag fick det här kortet någon gång under åttiotalet. Och frågan i veckans tävling är förstås:

Vem skickade ett sånt här trevligt julkort till mig under 80-talet. Jag vill ha åtminstone ett efternamn.

Ditt svar vill vi ha senast lördagen 17 februari och svarar gör du som vanligt på kontaktsidan. Lycka till!

Ola

4 kommentarer

  1. Lätt! Inga problem för oss som var vuxna redan på åttiotalet:-) Men jag har ju nyss vunnit så jag håller svaret för mig själv!

  2. Jag tycker det är helt omöjligt,men jag googlade och hittade nåt jag tror kan vara rätt,men det är ju fusk,så jag tävlar inte 😉

  3. Själv har jag ingen aning. Är helt lost.
    Men eftersom jag vann för ett tag sedan också, så skulle jag knappast tävla ändå — finns ju ingen anledning att norpa åt sig en skiva till av samma om man mot förmodan skulle vinna igen.

Kommentarer är stängda.