Solstollarna

Ny spännande tävling: Gissa vårt djur!

Ja, då var det dags för ännu en veckotävling. Denna gång gäller det inte vilket instrument vi spelar på, utan vad det är för slags hund som är med i ett av våra program.

Men först några ord om vår Look a liketävling. Nu är det ju bara en vecka kvar och fortfarande är det ont om inskickade bidrag. Marie-Christine Wirde tycker att Dame Edna är väldigt bra på att imitera Hjördis, och en viss likhet finns det väl. Men hon får inte vara med. Edna alltså.

Dame Edna försöker härma Hjördis. Utom tävlan dock. (Foto: Grea Gorman)

Då tycker jag faktiskt att Tomas Eriksson Webster, en av våra allra flitigaste tävlingsdeltagare, har lyckats bättre. Eller vad sägs om denna sensuella uppenbarelse.

Tomas som Hjördis. En stark kandidat till slutsegern i vår månadstävling. Eller har du kanske något bättre på gång?

Men nu över till veckans tävling som alltså gäller en viss hundras. I låten ”Vems är tvätten” från Drömplanket agerar vi bagare, balettdansös och jultomte. Men vi sjunger också en vers om en hund. Vi bjöd då in Moras hund till TV-studion, en lika sympatisk som vacker jycke. Och frågan denna vecka är: Vad är det för ras?

Mora, Per och Ola i schlagerdängan ”Vems är tvätten?”. Men frågan gäller vad det är för ras på denna vackra hund.

Vi vill ha ditt svar senast lördagen den 24 februari och svarar gör du som vanligt på kontaktsidan. Och har du tur så vinner du CD:n Än finns det sånger att sjunga. Lycka till!

Ola

3 kommentarer

 1. Det är inte bara hunden som är vacker på bilden längst ner, Ola. Lite underligt att ni alla tre har skägg på ett eller annat sätt, eftersom den ena är en balettdansös. Men ni är väldigt söta.
  Kan det vara wienerbröd i den stilige bagarens lådor?

 2. Först tänkte jag fråga vilken av hundarna, innan jag insåg att den lilla nog var en leksak och drog slutsatsen att det var den stora kopplade som det var frågan om =)

 3. Åh, vad kul att se en bild från Drömplanket-tiden.
  Mer sådant.

  Jo, den låten minns man. Jag har faktiskt LP-skivan också.
  Fast jag måste säga att jag inte minns något om en hund…

  Trevlig vovve det där.

Kommentarer är stängda.