Solstollarna

Ny tävling: Ständigt denne Per

Jag fick brev från Inga häromdan. Mycket trevligt. Hon hade letat i sina lådor och hittat några kärlekstelegram som jag överräckt till henne för sisådär en 35-40 år sedan. Visst försökte jag vara lite rolig, men det låg allvar bakom.

Ja, så skrev jag alltså. Till ingen nytta. Ständigt satt Per vid hennes sida. Jag fick aldrig en chans. Inte heller följande brev hjälpte.

Sådan rivalitet föder ju hämndkänslor. Svartsjukan molade och gnagde inom mig. Och jag fick ju med tiden min revansch, direktör Knegoff (jag) tvålade ju till Vaktmästaren (Per) både en och två gånger. Men riktigt nöjd är jag ju inte, trots allt var det han som stod Inga närmast.

Jag är inte ensam om att ha problem med Per. Titta bara på bilden här nedan. Där står en till som tycks ha ett horn i sidan till Per. Jag förstår honom så väl. Per har väl trängt sig emellan honom och någon kossa.

Per på besök i Bräcke i Jämtland, där han ska spela föreställningen ”Doktor Kling och syster Violina” på skolan i morgon tillsammans med Ingalill. Vi spelade i Bräcke redan 1985, på vår första Solstolleturné.

Och nu till själva frågan: Var utspelade sig detta triangeldrama, mellan Inga, Per och mig? Svaret går att hitta någonstans på hemsidan, och svarar gör du som vanligt på kontaktsidan senast lördag 31 mars.

Tänk vad orättvist livet kan vara. Per befinner sig just nu i underbara Jämtland tillsammans med sin lika underbara fru. Och här sitter jag ensam och har ont i en tand och någonstans i Sverige sitter Inga ensam. Eller nästan ensam i alla fall (hon har en katt).

Lycka till i tävlingen!

Ola

2 kommentarer

  1. De va ju till forvaning att du va en sadan romantiker…
    Dar ser man alla kan ha sina dolda talanger

  2. Klart att vi ska ha kvar ribban och Knegoffs Cafe !! Tänk på alla som varit dar Samantha Fox, Mandys Smith, Style, Dodo dodos,Pernilla Wahlgren,Anna Book,Lena Philipsson,Lili o sussi,Matyna,Carina och Bertil o Bertils, Ola o Per Ja det finns minnen man aldrig glömmer och och som man alltid kommer ha kvar och det e Malmö stad med Ribban och Solstollarna !!!!!!!
    Från kvp.se

Kommentarer är stängda.