Solstollarna

Ny tävling. Vinn en DVD + en CD!

Denna vecka tänkte vi ha en dubbelt så svår tävling, vi frågar nämligen efter två stycken herrar. Fråga: Vad heter de tvillingar i efternamn som förekommer i flera av våra TV-serier, klädda i rutiga kavajer och som alltid uppträder som verkliga gentlemän. Inte att förväxla med tvillingbröderna i det engelska bandet ”Bros” som gästade oss i Yezzp.
Vi vill ha det rätta svaret senast lördagen den 25 november. Skicka det från kontaktsidan.

Jag sa ju att jag skulle leta i garderoben efter en T-shirt som pris, men det är ganska stökigt i garderoben för tillfället. Så den här gången vinner du, förtutom DVD:n, en CD som inte finns kan man säga, som vi tryckt bara för dig från kassetten ”Än finns det sånger att sjunga”.

Vill du veta lite vad andra minns från våra program, så gå in och titta på Några som hört av sig. Varför inte skriva något själv. Och skicka gärna med bilder.

I går fick jag mail från Anders Ortfelt, som varken är brevbärare (som i Toffelhjältarna) eller Polis (som i Gammalt och Nytt). Han är i stället läkare på en vårdcentral. Han har lovat att berätta lite om hur han tyckte det var att lämna över post till Greven eller hälsa på hos Tobias i Gammalt och Nytt.

Ola

Anders Ortfelt som polis i det dagliga spaningsarbetet (Foto: SVT)

Den specialtryckta CD:n ”Än finns det sånger att sjunga”.

2 kommentarer

 1. Kul att ni har startat blogg! Älskade Solstollarna när den gick på TV när jag var liten. Ulla-bella är ju kult!
  Kram på er från Vera

 2. Hej!
  Vilken underbar sida Ola och Per!
  Jag blir så glad.
  Ville bara säga hej!
  Hoppas allt är bra med er!
  Kramar//Jenny Bergqvist

Kommentarer är stängda.