Solstollarna

Ny vecka – Ny tävling – Gammalt pris.

Då var det dags för en ny tävling. Tills vi kommer på något nytt pris behåller vi CD-skivan Än finns det sånger att sjunga. Den här gången hittar du inte svaret på nätet, du måste leta på vår hemsida. Om du nu inte redan gjort det.

När det gäller vår månadstävling – Look a like – undrar Helene i Skövde vart man ska maila sina bilder eller sin film. Det är bara att klicka på Månadstävling här till höger, så står adressen där. I sanningens namn har vi inte fått inte särskilt många bidrag än. Vi kanske borde locka med ett pris som inte går att få tag på annars, som inte går att köpa. Till exempel musiken ur Cozmoz på en CD. Det tror jag vi gör.

Men nu över till veckans tävling. Du måste alltså troligtvis leta på hemsidan, och skäll inte på mig om ni tycker frågan är svår. Det är nämligen inte jag utan Camilla Håkansson i Västerås som kommit på den.

När Ulla-Bella dök upp i Solstollarna, var hon säkert en ny bekantskap för de flesta. Men hon föddes redan några år tidigare.

Fråga: När såg sig Per och jag nödsakade att anlita Ulla-Bella första gången? Svaret kan formuleras på lite olika sätt, men skriv något som gör att vi förstår att du vet.

Och ditt svar, ja det vill vi ha senast lördagen 27 januari, och som vanligt svarar du på kontaktsidan. Lycka till!

Ola

Var dök denna vackra och välartikulerade kvinna upp första gången? Ulla-Bella poserar på Lisebergs stora scen. Foto: Simone Andersson.

2 kommentarer

  1. Jag tycker att ni istället borde släppa musiken till Cozmoz på CD och ha till försäljning. ”Big Bang” är ju t.ex. helt underbar.

Kommentarer är stängda.