Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö
 
Medverkande

Musiker

Vi är ju själva musiker och har för det mesta nöjt oss med våra egna insatser. Men till slut insåg vi våra begränsningar och tog med Bo Mora Mårtensson, som även spelat tillsammans med Ola i Gonks under 60-talet. Mot Moras uttalade vilja, tvingade vi honom också att agera, men det var inte förrän vi klädde honom i svart rock och hatt som han började trivas. Med hjälp av några danska wienerbröd fick vi honom dessutom att stanna hos oss för all framtid. Han förstår nog inte själv hur mycket han betytt för oss. Och för våra program.

När sen Håkan och Thomas också kom med, kände vi att nu behövdes det inte fler. Bara vid några ytterst sällsynta tillfällen har vi förfinat det musikaliska uttrycket med hjälp av några verkliga proffs.
Och Håkan och Thomas är inte bröder, om nu någon trott det.

Musiker som varit med ofta
Bo Mora Mårtensson
Håkan Nyberg
Thomas Nyberg


Håkan och Thomas, vårt kompakta stöd i musiken, men även i livet. Har alltid ställt upp till 100 procent. Bättre killar finns inte! (Foto: Per Dunsö)

Musiker som varit med ibland
Thomas Bjelkerud
Åsa Holm
Benna Sörman

« Tillbaka till listan

 


Thomas och Mora i ”City-ungar”. (Foto: SVT)


Håkan Nyberg, vår trummis i alla sammanhang. (Foto: Sven Rosenhall)


Skumberg, här ombord på sin båt i Solstollarna, smugglar ju oftast wienerbröd. Men i ”Ola, Per och Ministollarna spelar han faktiskt bas. (Foto: SVT)


Härligt saxofonlir av Thomas Bjelkerud i "Ett vykort hem till dig". (Foto: Bo Mårtensson)