Startsida Aktuellt/Blogg TV-serier Radioserier Medverkande Spelningar Städer och hotell 
Musik Texter/ackord Böcker/nothäften Historik Kontakta oss Ola Ström Per Dunsö
 
TV-serier

Det finns väl knappast någon som sett alla våra program, de spänner ju över en tidsperiod på 15 år. Men väldigt många har sett åtminstone några av dem, inte minst ”Solstollarna” och ”Toffelhjältarna”, som ju sändes då det fortfarande bara fanns två TV-kanaler.

Inte bara Solstollar

Själva tycker vi det är synd att media har fokuserat så mycket på Solstollarna, inte för att vi inte själva tycker om programmen, utan för att allt annat vi gjort därmed hamnat i skymundan. All musik vi skrivit, alla våra radioprogram, våra musikteaterföreställningar och inte minst våra övriga TV-serier.

Yezzp

Själva lyfter vi gärna fram de andra produktionerna, som vi tycker har sina förtjänster fast på lite olika sätt. Vi tror nog att ett program som ”Gammalt och Nytt” skulle bli lika uppskattat hos de yngre barnen i dag och att ”Toffelhjältarna” åter skulle få familjen att sitta ner i soffan tillsammans. Och ”Yezzp” med representanter från alla våra större miljöorganisationer skulle väl utgöra ett utmärkt underlag för dagens miljödebatt, kanske ännu mer än när det sändes.

Nyproducerat material

Tidigare inspelningar

   


Vi gjorde faktiskt över 10 TV-serier innan vi hamnade i solstolarna. (Foto: Bo Mårtensson)


Vi har inte synts i rutan på länge, men här är vi tillbaka i nya DVD:n ”Solstollar och Toffelhjältar”. (Foto: Thor-Björn Bergman)


Man kan inte bara spela in Solstollar, man måste äta också. Martyna, Per och André väntar på desserten (Foto: Gertrud Persson)


Mest omskrivna ögonblicket: När Samantha gästade ”Solstollarna med Ulla-Bella”. (Foto: Allan Persson)